קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

פלאן לימון עם קומפוט פירות סתיו

פלאן לימון עם קומפוט פירות סתיו
פלאן לימון עם קומפוט פירות סתיו עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוח טעים זהוב, יין, משמשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו סקווש אצטרובל ממולא בדשן פירות סתיו, חזיר צלוי ברוזמרין-דיז'ון עם קומפוט פירות סתיו, ו קומפוט פירות יבשים עם תה ירוק ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מיץ ענבים לרתיחה בסיר גדול כבד. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל 1 שעה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ענביםמיץ ענבים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את כל המרכיבים הנותרים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד פרי הוא רך ונוזל מצטמצם מעט syrupy, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3
העברת קומפוט לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד מגניב, על 2 שעות.
1
כפית 2 כפיות נוזלי של קומפוט פירות לתוך כל שש 3/4-כוס ראמקינס או כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מניחים ramekins ב 13x9x2 אינץ מתכת תבנית אפייה. מכסים ומקררים בין לילה קומפוט פירות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מערבבים חלב, סוכר, קליפת לימון, ומלח בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
כיסוי ומבשלים 10 דקות. לחשוף ולתת תערובת חלב תלול בטמפרטורת החדר 1 שעה. החזר תערובת חלב לרתיחה. מסננים לתוך קערה קטנה; להשליך קליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מקציפים ביצים וחלמונים בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת ביצה. מחלקים פודינג בין מנות סופלה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה לבוא באמצע הדרך במעלה הצדדים של מנות סופל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
אופים פודינג עד המרכזים מוגדרים וסכין דק מוכנס בקצה המנה מפריד באופן נקי פודינג מן המנה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
הסר פלאן ממים. מגניב 1 שעה. מקררים פלנים שנחשפו בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
הפעל סכין דק קטן סביב flans כדי לשחרר. הפוך כל פלאן לצלחת. קומפוט פירות כפית וסירופ מעל ומסביב flans ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים

מרכיבים

1כף. חומץ ביין אדוםאגס Bosc, קלופים, cored, לחתוך לקוביות 3/4 אינץאגס Bosc, קלופים, cored, לחתוך לקוביות 3/4 אינץ1סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)6משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים6smallsתאנים מיובשות, גבעולים גזומיםתאנים מיובשות, גבעולים גזומים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2largesחלמוניםחלמונים2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1כף. חומץ ביין אדוםתפוח טעים זהב, קלופים, cored, לחתוך לקוביות 3/4 אינץתפוח טעים זהב, קלופים, cored, לחתוך לקוביות 3/4 אינץ0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4-inch קוביות מלון קלופים דבש (מ 10-אונקיה טריז)3/4-inch קוביות מלון קלופים דבש (מ 10-אונקיה טריז)2לקלף מלימון (חלק צהוב בלבד; הוסרו עם מקלף ירקות ברצועות)לקלף מלימון (חלק צהוב בלבד; הוסרו עם מקלף ירקות ברצועות)2לקלף מלימון (חלק צהוב בלבד; הוסרו עם מקלף ירקות ברצועות), קצוץ גסלקלף מלימון (חלק צהוב בלבד; הוסרו עם מקלף ירקות ברצועות), קצוץ גס2לקלף כתום (חלק כתום בלבד; הוסרו עם מקלף ירקות רצועות)לקלף כתום (חלק כתום בלבד; הוסרו עם מקלף ירקות רצועות)6pitted שזיפים מיובשיםpitted שזיפים מיובשים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסצימוקים כהיםצימוקים כהים1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1בצל צהוב בינוני, קצוץמיץ ענבים לבןמיץ ענבים לבן4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיצים שמורים לקומפוטמיצים שמורים לקומפוט

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא וינה Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Vina Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo
Vina Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo
יין לכבוד אישה, נמרצת, לא קונפורמיסטית ונחושה, הרמיניה. היא עמלה ללא לאות לטובת הקהילה שלה לחקירה ומאתגרת את הנורמות שנקבעו של זמנה. כריזמטי, מחויב, חלוץ. Herminia, האישה כי השראה Bodegas Viña Herminia. צבע דובדבן בהיר ויפה. מאוד טרי ופירותי, עם ניואנסים וניל עדינים. עגול וחלק על החיך, עם טאנין רך ונעים. יין בלתי נשכח שנועד לעורר את הסיפורים המדהימים שלך וליצור רגעים בלתי נשכחים.