קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

פלאן עלה כותרת

פלאן עלה כותרת
פלאן עלה דורש על 3 שעות ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 4 . יש קינוח זה 329 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, ראמקינס, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: עלה כותרת דבש, סורבה עלה כותרת, ו גרנולה עלה כותרת.

הוראות

1
הפוך קרמל, לשפוך לתוך ramekins: יש ramekins שלך מוכן, ליד התנור. כאשר אתה שופך את הסוכר קרמל אתה רוצה לעבוד מהר.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כירייםכיריים
2
מניחים את הסוכר והמים בסיר קטן ועבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
חום בחום בינוני. כמו יצורי הסוכר להמיס, בעדינות לערבב עם כף עץ כדי לשבור גושים unmelted.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
4
ברגע שהסוכר נמס הוא יתחיל להפוך לזהב ואז לחום כהה יותר. ברגע שהוא הופך גוון חזק של חום אדמדם, להסיר את המחבת מן החום, עובד במהירות, באופן שווה לחלק את הסוכר בין ramekins, ציפוי התחתון של כל ramekin.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
5
מניחים את ramekins בתבנית אפייה עמוקה 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
הפוך תערובת פודינג פלאן: מחממים תנור ל 177°. בסיר קטן, על חום גבוה בינוני, לערבב סוכר וחלב עד החלב חם למגע והסוכר יש מומס לחלוטין (כ120). אל תתנו לחלב לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
7
הסר מהחום.
8
בקערת ערבוב נפרדת, לטאטא יחד ביצים, חלמונים, וניל ומי ורדים.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
9
מזג את תערובת הביצים עם קצת (על 1/4 כוס) של תערובת חלב חם, לטאטא כמו שאתה מוסיף את החלב.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מוסיפים את תערובת הביצים בחזרה למחבת החלב. מנמיכים את החום לנמוך ומקציפים את תערובת הביצים לדקה עד לתערובת הביצה משולבת במלואה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
11
יוצקים תערובת פודינג לתוך ramekins, להוסיף מים לתבנית אפייה: 
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
יוצקים תערובת פודינג לתוך ramekins, עד 1/4 אינץ ' מהקצה העליון של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה לבוא חצי דרך הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
אופים על המדף האמצעי ב 177° עד מרכזי flans נקבעים בעדינות, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מעביר פלאן למתלה וקריר.
3
צ 'יל: צ' יל עד קר, על 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה.)
4
פלאן מן ramekins, להפוך על צלחת לשרת: לשרת, להפעיל סכין חדה קטנה סביב פלאן כדי לשחרר. להתהפך על צלחת. לנער בעדינות לשחרר פלאן. בזהירות להרים את ramekin המאפשר סירופ קרמל לדרוס פלאן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין
5
חזור עם flans הנותרים לשרת. אם יש לך בקירור פלאן במשך הלילה ואת פלאן לא לשחרר בקלות, אתה יכול לחמם אותו במיקרוגל במשך כמה שניות (10-1
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
6
כדי לשחרר אותו.

יין מומלץ: קרם שרי, אלברינו, Grenache, Moscato Dasti, יציאה, Tempranillo

קרם קרמל עובד ממש טוב עם קרם שרי, אלברינו וגראנש. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "