פלאן עלה כותרת
פלאן עלה דורש על 3 שעות ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 4 . יש קינוח זה 329 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, ראמקינס, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: עלה כותרת דבש, סורבה עלה כותרת, ו גרנולה עלה כותרת.
הוראות
הפוך קרמל, לשפוך לתוך ramekins: יש ramekins שלך מוכן, ליד התנור. כאשר אתה שופך את הסוכר קרמל אתה רוצה לעבוד מהר.
מניחים את הסוכר והמים בסיר קטן ועבה תחתית.
חום בחום בינוני. כמו יצורי הסוכר להמיס, בעדינות לערבב עם כף עץ כדי לשבור גושים unmelted.
ברגע שהסוכר נמס הוא יתחיל להפוך לזהב ואז לחום כהה יותר. ברגע שהוא הופך גוון חזק של חום אדמדם, להסיר את המחבת מן החום, עובד במהירות, באופן שווה לחלק את הסוכר בין ramekins, ציפוי התחתון של כל ramekin.
מניחים את ramekins בתבנית אפייה עמוקה 2 אינץ'.
הפוך תערובת פודינג פלאן: מחממים תנור ל 177°. בסיר קטן, על חום גבוה בינוני, לערבב סוכר וחלב עד החלב חם למגע והסוכר יש מומס לחלוטין (כ120). אל תתנו לחלב לרתוח.
בקערת ערבוב נפרדת, לטאטא יחד ביצים, חלמונים, וניל ומי ורדים.
מזג את תערובת הביצים עם קצת (על 1/4 כוס) של תערובת חלב חם, לטאטא כמו שאתה מוסיף את החלב.
מוסיפים את תערובת הביצים בחזרה למחבת החלב. מנמיכים את החום לנמוך ומקציפים את תערובת הביצים לדקה עד לתערובת הביצה משולבת במלואה.
יוצקים תערובת פודינג לתוך ramekins, להוסיף מים לתבנית אפייה:
יוצקים תערובת פודינג לתוך ramekins, עד 1/4 אינץ ' מהקצה העליון של ramekins.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה לבוא חצי דרך הצדדים של ramekins.
אופים על המדף האמצעי ב 177° עד מרכזי flans נקבעים בעדינות, על 45 דקות.
צ 'יל: צ' יל עד קר, על 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה.)
פלאן מן ramekins, להפוך על צלחת לשרת: לשרת, להפעיל סכין חדה קטנה סביב פלאן כדי לשחרר. להתהפך על צלחת. לנער בעדינות לשחרר פלאן. בזהירות להרים את ramekin המאפשר סירופ קרמל לדרוס פלאן.
חזור עם flans הנותרים לשרת. אם יש לך בקירור פלאן במשך הלילה ואת פלאן לא לשחרר בקלות, אתה יכול לחמם אותו במיקרוגל במשך כמה שניות (10-1
יין מומלץ: קרם שרי, אלברינו, Grenache, Moscato Dasti, יציאה, Tempranillo
קרם קרמל עובד ממש טוב עם קרם שרי, אלברינו וגראנש. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "