פלאן רום בטטה
פלאן רום בטטה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, תמצית vanillan, בטטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פלאן בטטה, פלאן בטטה, ו פלאן רום עם חמאה של בטטה.
הוראות
מבשלים בטטה במים רותחים 10 דקות או עד רך, ולנקז. מחית בטטה עם מזלג עד חלקה.
מניחים 1/2 כוס סוכר בסיר קטן, כבד. מבשלים סוכר על חום בינוני 5 דקות או עד הזהב, ערבוב לפי הצורך כדי לפזר את הסוכר באופן שווה. מיד לשפוך לתוך מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול, להטות את המחבת קדימה ואחורה במהירות עד סוכר מקומט מעילי התחתון.
מניחים בטטה, 1/2 כוס סוכר, רום, ושאר החומרים בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
יוצקים תערובת בטטה למחבת מוכנה.
מניחים מחבת בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים לצלחת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 300 במשך 1 1/2 שעות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מחבת מן המנה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות.
שחרר את קצה הפלאן עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת קינוח, במהופך, על גבי המחבת; להפוך פלאן על הצלחת.
טפטוף כל סירופ מקורמל שנותר על פלאן.