זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו חמאה, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. נסו Pepitas קלוי חריף, חומוס חמאה צלוי עם פפיטס קלוי, ו מנגו וסלסה פלפל מתוק עם Pepitas קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לתפוחים: קליפה, ליבה ורבע תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2
חותכים כל רבע לרוחב לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
3
מערבבים תפוחים, סוכר, חמאה, שמנת, מקל קינמון ופול וניל במחבת גדולה ומניחים מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, ערבוב בעדינות ולעתים קרובות, עד caramelizes סוכר ותפוחים מבושלים היטב עדיין להחזיק את הצורה שלהם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
עבור פלאן: להגדיר 9 אינץ צלחת עוגה או 10 עד 15 כוסות קטנות על משטח ברמה.
5
מניחים 1 כוס סוכר בסיר בינוני ומוסיפים מלח ומים. הגדר מעל חום בינוני גבוה ולאפשר לבשל עד קרמל מעט.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר מן החום בעדינות לסובב עד קרמל מגיע צבע ענבר, איפשהו בין דבש סירופ מייפל.
יוצקים קרמל לתוך כלי אפייה (ים) רק כדי מעיל התחתון. בעוד קרמל הוא עדיין רך, בזהירות לארגן פרוסות תפוח באופן שווה על גבי זה ולחץ למטה מעט כדי לתקוע אותם במקום, ולאחר מכן העליון עם כל קרמל נשאר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים עד 163°. הגדר מחבת מוכנה (ים) במחבת עוגה מלבנית גדולה, תנור הולנדי או כלי גדול יותר.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מערבבים חלב, שמנת, סוכר ותבלינים בסיר בינוני וחום מעל בינוני, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מניחים ביצים בקערת ערבוב בינונית ומקציפים לטרוף. לאחר הנוזל חם וסוכר הוא מומס, בהדרגה לשפוך לתוך ביצים, לטאטא כל הזמן. מיד לעבור דרך מסננת רשת בסדר לתוך קנקן או מיכל אחר שממנו אתה יכול לשפוך בנוחות. תנור פתוח ולהגדיר תבנית אפייה גדולה מחזיק כלי קטן יותר(ים) במרכז המדף, ולאחר מכן בזהירות לשפוך מים חמים על באמצע הדרך את הצדדים של כלי פלאן (ים). מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ולתקוע כמה חורים גדולים בנייר כסף. אם אפיית flans בודדים קטנים יותר, לבדוק ולסובב לאחר 10 דקות, ולאחר מכן להמשיך לסובב כל 5 דקות. אם אפיית פלאן אחד גדול, לבדוק ולסובב לאחר 30 דקות, ולאחר מכן להמשיך לסובב כל 10 דקות, הפחתת זמן כל 5 דקות פעם פלאן מתחיל להגדיר סביב הקצוות. פלאן נעשה כאשר הקצוות נקבעים אבל המרכז הוא עדיין די jiggly, אבל לא נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר מהתנור ומיד(ובזהירות) הסר פלאן (ים) ממים חמים כדי להתקרר על מתלה. לאחר התקרר לטמפרטורת החדר, רופף לעטוף עם פלסטיק לקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 325 ° F. באופן שווה להפיץ pepitas על תבנית אפייה וטוסט במשך כ 5 דקות—תוכלו לשמוע אותם קופצים בתנור והם ימשיכו לעשות זאת פעם הוסרו. בעוד עדיין חם, לזרוק עם מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשרת: אם אתה עשית פלאן גדול, לקבל מגש או צלחת גדולה עם קוטר גדול יותר מאשר מחבת השתמשת. אם אתה עשית flans בודדים, לקבל צלחות רבות כמו flans אתה תגיש. הפעל סכין חיתוך סביב קצה כלי האפייה, כדי להיות בטוח לגרד לאורך כלי השיט כך הקצה פלאן לא משונן. הפוך מגש או צלחת מעל פלאן ובמהירות אבל בזהירות להפוך את כל העניין על כך פלאן נשען הפוך על מגש או צלחת. עבור פלאן גדול, אתה יכול לעזור לו לרפרף החוצה על ידי החזקת הן המחבת ואת המגש ולתת לו כמה שייקים המשרד; עבור כוסות אלומיניום אתה יכול לתקוע חריץ זעיר בחלק העליון כדי לשחרר אותו. אתה יכול להגיד את זה הוא החוצה כאשר קרמל שוטף החוצה סביב פלאן. הרם את המחבת או כוס ישר למעלה. אם כל תפוח נדבק למחבת, להשתמש בסכין קילוף בעדינות לחטט אותו ולהחליף על פלאן (ים).