פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Florentines. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-22 מנות. גשו לסופר וקנו שקדים, קצפת, שקדים טחונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פלורנטין, פלורנטין, ו פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 1 עד 2 ליטר על אש נמוכה, להמס חמאה.
מוסיפים סוכר ושמנת ומערבבים על חום גבוה עד שהתערובת רותחים.
הסר מן החום ומערבבים בקמח, קליפת תפוז מסוכר, ושקדים הקרקע פרוסים.
זרוק את הבלילה ב 1-כף חלקים על בישול קלף-מרופד או מרופד חמאה 12-על ידי 15 אינץ ' אפייה גיליונות (ראה הערות), המרווח שווה עד שישה חלקים על כל גיליון. עם גב כף, להפיץ כל חלק לתוך סיבוב 2 אינץ'.
אופים מחבת אחת בכל פעם בתנור 350 עד הקצוות של עוגיות משחימים קלות (מרכזי עדיין יהיה מבעבע), 10 עד 12 דקות.
תן עוגיות להתקרר על מחבת עד המשרד מספיק כדי להסיר, על 2 דקות; כדי לבדוק, להרים פינה של עוגייה עם האצבעות שלך, או להחליק מרית מתחת לפינה. אם הוא רך מדי כדי להחזיק את צורתו, לחכות עוד כמה שניות; אם הוא מוצק, להרים עם האצבעות או מרית. הגדרת עוגיות על מדפים כדי להתקרר.
בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי (בתחתית הקערה לא צריך לגעת במים), מערבבים שוקולד לעתים קרובות עד נמס וחלק, 5 עד 8 דקות. עם מברשת מאפה, בעדינות מעיל את הגב של כל עוגייה עם שוקולד.
להניח עוגיות מצופות על מדפים, צד שוקולד למעלה, וצינה עד השוקולד הוא מוצק, כ 10 דקות.
מגישים, או מיד לארוז אטום (עוגיות לרכך במהירות מלחות באוויר) במיכלים קשיחים, לשים נייר שעווה בין השכבות.