פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Florentines. והוא יספק כ 28 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, שוקולד צ'יפס, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פלורנטין, פלורנטין, ו פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את המתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F.
קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר קלף. מערבבים את השקדים, הקמח ואת ההתלהבות בקערה בינונית. מערבבים את הסוכר, החמאה, השמנת והדבש בסיר בינוני כבד על חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס. מביאים את התערובת לרתיחה.
הסר את המחבת מהחום. מערבבים בתערובת השקדים. לקרר את הבלילה במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם. באמצעות 2 כפיות הבלילה עבור כל עוגייה, כפית 8 ערימות של הבלילה על גיליון האפייה מוכן, המרווחים באופן שווה זה מזה (העוגיות יתפשטו). לשטח את הבלילה מעט עם האצבע.
אופים את העוגיות עד שהם תחרה וחום זהוב, כ -10 דקות. להחליק בעדינות את נייר הקלף עם העוגיות על מדף מגניב לחלוטין.
מעבירים את העוגיות למגבות נייר. חזור עם הבלילה הנותרת, רירית סדיני האפייה עם קלף נקי עבור כל אצווה. (עוגיות ניתן להמציא עד לנקודה זו 2 חודשים קדימה. מגניב לגמרי, ואז לאחסן אטום במקפיא. תפשיר לפני שתמשיך.)
מערבבים את השוקולד בקערה מעל סיר של מים רותחים עד שהשוקולד נמס.
מורחים את השוקולד נמס על החלק התחתון של 1 עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה, למטה בצד התחתון, לחיצה קלה לדבוק. חזור עם העוגיות שנותרו ושוקולד.