קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות28
ציון בריאות1
מגזין

פלורנטין

פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Florentines. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-28 מנות. אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, חמאה, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: פלורנטין, פלורנטין, ו פלורנטין.

הוראות

1
מניחים את המתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר קלף. מערבבים את השקדים, הקמח ואת ההתלהבות בקערה בינונית. מערבבים את הסוכר, החמאה, השמנת והדבש בסיר בינוני כבד על חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס. מביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דבשדבש
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
3
הסר את המחבת מהחום. מערבבים בתערובת השקדים. לקרר את הבלילה במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם. באמצעות 2 כפיות הבלילה עבור כל עוגייה, כפית 8 ערימות של הבלילה על גיליון האפייה מוכן, המרווחים באופן שווה זה מזה (העוגיות יתפשטו). לשטח את הבלילה מעט עם האצבע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
שקדיםשקדים
סרגל אונדססרגל אונדס
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
4
אופים את העוגיות עד שהם תחרה וחום זהוב, כ -10 דקות. להחליק בעדינות את נייר הקלף עם העוגיות על מדף מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
5
מעבירים את העוגיות למגבות נייר. חזור עם הבלילה הנותרת, רירית סדיני האפייה עם קלף נקי עבור כל אצווה. (עוגיות ניתן להמציא עד לנקודה זו 2 חודשים קדימה. מגניב לגמרי, ואז לאחסן אטום במקפיא. תפשיר לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
6
מערבבים את השוקולד בקערה מעל סיר של מים רותחים עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
7
מורחים את השוקולד נמס על החלק התחתון של 1 עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה, למטה בצד התחתון, לחיצה קלה לדבוק. חזור עם העוגיות שנותרו ושוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים