פלורנטין עוף טטרזיני
והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 2831 קלוריות, 160 גרם חלבון ו 142 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוף, ספגטי, פילדלפיה גבינת שמנת להפיץוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוף Tetrazzini, עוף Tetrazzini, ו עוף Tetrazzini.
הוראות
מבשלים ספגטי בסיר גדול לפי הוראות החבילה, השמטת מלח והוספת תרד למים הרותחים לרגע האחרון.
בינתיים, להמיס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 5 דקות. מערבבים פטריות; מבשלים ומערבבים 4 דקות. או עד נוזל פטריות מבושל.
מוסיפים קמח; מבשלים ומערבבים 1 דקות. מערבבים במרק; לבשל 4 דקות. או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים ממרח גבינת שמנת, חלב ותבלינים עד מעורבב.
מסננים תערובת ספגטי; לחזור למחבת.
מוסיפים תערובת גבינת שמנת, תערובת פטריות, עוף ו 3 כפות. פרמזן; לערבב היטב. כפית לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; כיסוי.
אופים 25 דקות. למעלה עם מוצרלה ופרמזן שנותר; אופים, חשוף, 8 עד 10 דקות. או עד תערובת ספגטי הוא חם מבעבע ומוצרלה נמס.