פלחי פאי אפרסקים קלים
טריזים קלים-כמ אם יש לך מילוי עוגת אפרסק, אגוז מוסקט טחון, קרום עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת אפרסק מיושנת, קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, ו פלחי משיכה חמים קלים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 232°. ספריי גיליון עוגיות גדול עם ספריי בישול.
הסר קרום עוגה מן pouches; unroll קרום על הקצוות המנוגדים של גיליון עוגיות (הקצוות של קרום עשוי לתלות על הצדדים של גיליון עוגיות).
כפית חצי עוגה מילוי על חצי אחד של כל קרום כדי בתוך 1 אינץ ' של קצה.
מפזרים אגוז מוסקט. מקפלים את החצי השני של כל קרום מעל מילוי; לחץ על קצה 1/2 אינץ ' עם מזלג לאטום.
חותכים כמה חריצים בקרום העליון של כל אחד.
אופים 10 דקות. מכסים את הקצוות של קרום עם רצועות של נייר.
אופים 5 עד 8 דקות יותר או עד קרום הם חום זהוב. מגניב לפחות 30 דקות.