פלחי פקאן עם קצפת סוכר חום
פלחי פקאן עם קצפת סוכר חום עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. אם יש לך סוכר חום, סירופ תירס, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו טריזים אגוזים עם סוכר חום קצפת עבור # SundaySupper, עוגת פקאן סוכר חום מוקצף, ו תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים ואופים פקאן סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מחבת springform 9 אינץ
תנור חום ל 375 F. בשורה התחתונה של מחבת 9 אינץ ' עם קלף או נייר שעווה. בסיר בינוני, לשלב את הסוכר מגורען, 2 כפות של סוכר חום, סירופ תירס, ו 1/2 כוס של שמנת. מביאים לרתיחה, ואז להוריד את החום ומבשלים, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס, על 2 דקות.
הסר מן החום ומערבבים את הרום, מלח, פקאן.
יוצקים לתוך המחבת מוכן להתפשט לתוך שכבה אפילו.
אופים עד הזהב ולהגדיר, כ 40 דקות.
בואו להתקרר במשך 30 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים. מקציפים את השמנת הנותרים וסוכר חום עד פסגות רכות טופס.