פלחי תפוחי אדמה אפויים
טריז תפוח אדמה אפוי נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, מלח כשר, עלי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פלחי תפוחי אדמה אפויים, פלחי תפוחי אדמה אפויים, ו פלחי תפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לשפשף את תפוחי האדמה, לחתוך אותם חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לאורכו שליש. יהיו לך 6 טריזים ארוכים מכל תפוח אדמה.
מניחים את תפוחי האדמה על מחבת עם שמן זית, מלח, פלפל, שום ורוזמרין. עם ידיים נקיות, לזרוק את כל החומרים יחד, לוודא תפוחי האדמה מכוסים בשמן.
מורחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת עם 1 חתך בצד למטה.
אופים את תפוחי האדמה במשך 30 עד 35 דקות, פונה לצד השני לחתוך לאחר 20 דקות.
אופים עד שהם משחימים קלות, פריך בחוץ, ומכרז בפנים.