פלחי תפוחי אדמה קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פלחי תפוחי אדמה קלויים. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 2 . 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה חלודה, פטרוזיליה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פלחי תפוחי אדמה קלויים, פלחי תפוחי אדמה קלויים, ו פלחי בטטה קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מגש גיליון מעוטר בתנור מחממים מראש ל 450 מעלות F.
חותכים כל תפוח אדמה לתוך 6 טריזים.
מוסיפים את פלחי תפוחי האדמה לסיר של מים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד תפוחי האדמה הם בקושי רך, אבל סכין יכול להיות דחף דרך עם התנגדות קלה, על 6 דקות.
מסננים תפוחי אדמה ומוסיפים לקערת ערבוב גדולה.
לטפטף תפוחי אדמה בשמן זית ולזרוק עם תיבול מנגל, מלח ופלפל.
בזהירות להסיר את מגש הסדין החם מהתנור ולהוסיף במהירות את תפוחי האדמה המנוסים אליהם. אתה רוצה שהמחבת תישאר חמה ככל האפשר. זה יעזור לפרוס את תפוחי האדמה בזמן שהם צולים.
מניחים את מחבת הסדין בחזרה לתנור וצולים עד לזהב ופריך, 20 עד 25 דקות, מרפרף 1/2 דרך זמן הבישול.
הסר מהתנור וזרוק עם עשבי תיבול טריים.