קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות43
מגזין

פלחי תפוחי אדמה קלויים

פלחי תפוחי אדמה קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פלחי תפוחי אדמה קלויים. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 2 . 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה חלודה, פטרוזיליה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פלחי תפוחי אדמה קלויים, פלחי תפוחי אדמה קלויים, ו פלחי בטטה קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מגש גיליון מעוטר בתנור מחממים מראש ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים כל תפוח אדמה לתוך 6 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
מוסיפים את פלחי תפוחי האדמה לסיר של מים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד תפוחי האדמה הם בקושי רך, אבל סכין יכול להיות דחף דרך עם התנגדות קלה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
סירסיר
4
מסננים תפוחי אדמה ומוסיפים לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
לטפטף תפוחי אדמה בשמן זית ולזרוק עם תיבול מנגל, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ברביקיותיבול ברביקיו
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפלפלפל
מלחמלח
6
בזהירות להסיר את מגש הסדין החם מהתנור ולהוסיף במהירות את תפוחי האדמה המנוסים אליהם. אתה רוצה שהמחבת תישאר חמה ככל האפשר. זה יעזור לפרוס את תפוחי האדמה בזמן שהם צולים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
מניחים את מחבת הסדין בחזרה לתנור וצולים עד לזהב ופריך, 20 עד 25 דקות, מרפרף 1/2 דרך זמן הבישול.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
הסר מהתנור וזרוק עם עשבי תיבול טריים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור