פליאו קוקוס קארי מוקפץ
פליאו קוקוס קארי מוקפץ הוא מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי וקטוגני עם 4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 363 קלוריות, 28 גרם חלבון ו-25 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. 11 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. אם יש לכם רוטב צ'ילי-שום, פרחי ברוקולי, חלב קוקוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 67%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קוקוס-קארי טופו מוקפץ, פליאו אסייתי מוקפץ ופליאו עוף מוקפץ.
הוראות
מערבבים חלב קוקוס, ג'ינג'ר, מיץ ליים, רוטב דגים, רוטב צדפות, שום, רוטב צ'ילי-שום וסוכר יחד בקערה קטנה.
מחממים שמן אבוקדו במחבת גדולה או בווק על אש בינונית-גבוהה. מטגנים עוף תוך כדי ערבוב בשמן החם עד שהוא כבר לא ורוד, 8 עד 10 דקות.
מוציאים מהווק ושומרים חם. משאירים את שארית שמן האבוקדו במחבת.
מערבבים בצל ואבקת קארי לשמן חם במחבת; לבשל 2 דקות. מערבבים פנימה ברוקולי; מוקפץ 3 דקות.
מוסיפים את תערובת חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים רוטב וירקות למשך 3 דקות. מחזירים את העוף למחבת; מכסים ומבשלים עד שהעוף מתחמם והירקות רכים, כ-3 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, Gruener Veltliner, ורוד נוצץ
הודי עובד ממש טוב עם ריזלינג, Gruener Veltliner, ורוזה נוצץ. היין הטוב ביותר לאוכל הודי יהיה תלוי במנה, כמובן, אך ניתן להגיש את המנות הללו מצונן ובעל מתיקות מסוימת כדי להשלים את החריפות והטעמים המורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אפשר לנסות את אנגל יינות ריזלינג - כשר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![אנגל יינות ריזלינג - כשר]()
אנגל יינות ריזלינג - כשר
ריזלינג תוסס שלא יבש, עם דגשים של תפוח ירוק, הדרים ופירות טרופיים, משלימים ניחוחות פרחוניים עדינים וחומציות פריכה. תיהנו מהיין הזה מצונן.