פלמייר מלוח עם פרושוטו, פרמזן וחרדל
פלמייר מלוח עם פרושוטו, פרמזן וחרדל עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 36 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון זה מ SippitySup יש 36 אוהדים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לך לחנות ותביא חרדל דיז'ון, גבינת פרמזן לא ידועה, בצק עלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו פלמייר מלוח עם פרושוטו, פרמזן וחרדל, פלמייר מלוח, ו פלמייר מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. על משטח מקומח קלות לגלגל את בצק עלים לתוך כ 9 אינץ ' בצורת ריבוע בערך.
מברשת את הבצק עם החרדל משאיר גבול ½ אינץ ' כל הדרך מסביב לקצוות.
להניח את ontop proscuitto מעט חופפים ושמירה על גבול הבצק מסביב.
מפזרים את פני השטח עם גבינת פרמזן.
מניחים חתיכת ניילון נצמד על המאפה ומתגלגלים מעט עם מערוך להטמיע בעדינות את החומרים. זה יעזור palmiers להחזיק את הצורה שלהם ולא להפריד כפי שהוא אופה.
מגלגלים את שני הצדדים של המאפה לעבר המרכז בחוזקה ככל האפשר עד שהם נפגשים באמצע. לעטוף את הגליל בניילון נצמד ולמקם אותו בהקפאה כדי להתקרר ולקבל די מוצק, אבל לא קפוא לחלוטין. בערך 30 דקות.קו גיליון אפייה עם נייר קלף. פתח את גליל הבצק הצונן וחתוך אותו לרוחב לפרוסות עבות של 36 אינץ'. מסדרים אותם על תבנית האפייה על 1 אינץ ' זה מזה.
אופים עד חום זהוב, כ -10 דקות.