פלפל אדום ו Guyère קיש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פלפל אדום Guyère קיש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לך גבינת gruyère, ביצה, מי קרח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח ומלח. דופק לשלב.
מוסיפים חמאה לקמח ודופק עד שהחמאה בגודל של אפונה, כ -10 פולסים.
מוסיפים ביצה ומים קרים ודופק עד הבצק מגיע יחד, על 1 דקה. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במשך שעה אחת.
מחממים תנור ל 40°f. תחתית חמאה וצדדים של מחבת טארט.
על משטח מקומח קל, לגלגל בצק החוצה למעגל 12 אינץ'.
מעבירים את הקרום למחבת טארט. זין בתחתית הבצק כמה פעמים עם מזלג. מכסים את הבצק בנייר כסף וממלאים במשקולות עוגה.
אופים את הקרום במשך 20 דקות, להסיר רדיד ומשקולות עוגה, ולאחר מכן להמשיך לאפות עד הזהב, על 10 דקות.
בעוד הקרום מתקרר, לעשות מילוי. ממיסים חמאה במחבת סאוט בינונית.
מוסיפים פלפל אדום ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
בקערה בינונית, להקציף יחד שמנת וביצים כבדות.
להניח פלפל אדום לאורך החלק התחתון של קרום קיש.
מפזרים העליון של קיש עם גבינה וממשיכים לאפות עד המילוי מוגדר העליון הוא זהב, על 10 דקות.