פלפל אדום-מרק כרובית
מרק פלפל אדום-כרובית יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 103 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כרובית, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: מרק פלפל אדום קלוי כרובית, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.
הוראות
מחממים מטגן גבוה. סדר פלפלים בצד העור על תבנית אפייה. צלייה, צופה בזהירות, עד עורות מושחרים, על 10 דקות.
הסר פלפלים מהתנור ולתת מגניב. מקלפים מעל קערה כדי לאסוף מיצים; מניחים בצד פלפלים ומיצים.
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, שמן זית חם.
מוסיפים שאלוט, מלח, קאיין ומבשלים, ערבוב עד רך, 3 דקות.
מוסיפים מרק וכרובית. מביאים לרתיחה, ואז מורידים את החום לרתיחה. לכסות ולבשל 20 דקות.
מוסיפים פלפלים עם מיצים ומבשלים, מכוסים, עד כרובית הוא מכרז, 10 דקות. טהור בקבוצות בבלנדר ולהוסיף סוכר.
מגישים חם או קר, מעוטר עם טפטוף של שמן זית כתית, כמה עירית, וסחיטה של מיץ לימון אם אתה רוצה.