פלפל אדום קלוי ופסטה עשב עם שרימפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפל אדום קלוי ופסטה עשב עם שרימפס. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, פלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
בואו לעמוד 20 דקות. לקלף וקוצצים; להפריש.
לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז היטב. להפריש; להתחמם.
חום 2 כפות שמן זית וחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל קצוץ ושום למחבת, ומבשלים 4 דקות או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שרימפס למחבת, ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים פלפלים ומיץ לימון 1/4 כוס למחבת, ומבשלים 4 דקות או עד החסילון נעשים וחצי מהנוזל התאדה.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך 1/2 כפית פלפל אדום כתוש) לתערובת שרימפס.
מערבבים פטוצ ' יני מבושל 1 כפית שמן זית בקערה גדולה; לזרוק היטב.
מוסיפים תערובת שרימפס, משליכים בעדינות למעיל. מעל כל מנה עם גבינה.