קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פלפל אדום קלוי-פיצה עגבניות עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום

פלפל אדום קלוי-פיצה עגבניות עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל פלפל אדום קלוי-עגבניות פיצה עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 926 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. אם יש לכם שמרים, מלח, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו פלפל אדום קלוי-פיצה עגבניות עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את השמרים ו 1/4 כוס המים בקערה קטנה ולתת לשבת במשך 5 דקות כדי הוכחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מניחים 1 3/4 כוסות של הקמח בקערה גדולה עם המלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את תערובת השמרים, את המים הנותרים, ואת השמן ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
שמן בישולשמן בישול
4
מעבירים את הבצק למשטח משוריין ולשים עד לקבלת חלקה. משמנים קערה גדולה עם השמן הנותר, מוסיפים את הבצק ופונים למעיל. לכסות ולמקם במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים את הגריל גבוה. לאחר שהבצק עלה, מחלקים אותו לחצי, ומחלקים כל חצי ל-2 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
גלגל כל כדור למעגל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
7
מברשת עם שמן וגריל משני הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מורחים על 1/2 כוס הרוטב על כל פיצה העליון עם גבינת עיזים ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
רוטברוטב
באזיל!באזיל!
9
מניחים פיצה על הגריל ומבשלים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב וגבינה תוססת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
הסר מהחום, טפטוף עם שמן צ ' ילי אדום, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
11
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד רך, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
13
מוסיפים פלפלים אדומים ועגבניות ומבשלים עד מעובה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מחית במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל אדוםפלפל אדום
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
14
בואו להתקרר מעט.
15
בבלנדר, לשלב שמן, פתיתי צ ' ילי אדומים, ומלח; תערובת במשך 1 דקה. מסננים לתוך קערה קטנה או לסחוט בקבוק.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה

מרכיבים

7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילה שמרים יבשים פעילים (2 1/4 כפיות)חבילה שמרים יבשים פעילים (2 1/4 כפיות)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מוצרלה באפלו, פרוסה דקמוצרלה באפלו, פרוסה דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים3ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת עיזים, פרוסה דקגבינת עיזים, פרוסה דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' ברשמן זית, בתוספת 1 כפית לשמן את הקערהשמן זית, בתוספת 1 כפית לשמן את הקערה1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץ גסבצל ספרדי, קצוץ גס4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות שזיף משומר, עם מיץ, מחיתעגבניות שזיף משומר, עם מיץ, מחית1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי צ'ילי אדומיםפתיתי צ'ילי אדומים2פלפלים אדומים קלויים, קלופים, זרעים וקצוציםפלפלים אדומים קלויים, קלופים, זרעים וקצוצים1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח רב-תכליתי שלא נבלע, בתוספת תוספת ללישה ולחילוץקמח רב-תכליתי שלא נבלע, בתוספת תוספת ללישה ולחילוץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (105 עד 115 מעלות F)מים חמים (105 עד 115 מעלות F)