פלפל אדום-רוטב מנגו
רוטב פלפל אדום-מנגו יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 676 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 59 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח, מים, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פלפלים על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים ב 475 במשך 20 דקות או עד פלפלים נראים שלפוחיות, מפנה פעם אחת.
מניחים פלפלים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; לאטום, ולתת לעמוד 10 דקות כדי לשחרר עורות. לקלף פלפלים; להסיר ולהשליך זרעים. פרוסת פלפלים.
להביא פלפלים, בצל, יין, ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר כבד על חום גבוה; להרתיח 10 דקות או עד הנוזל מצטמצם 3 כפות. מערבבים בקרם הקצפה; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד מעובה. מגניב במקצת.
תהליך תערובת פלפל אדום, מנגו, ושאר החומרים בבלנדר עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.