פלפל-ותימין-אווז צלוי
פלפל-ו טימין-אווז קלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 64 גרם חלבון 153 גרם של שומן, וסך הכל 1640 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, שמן זית, סדוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: פלפל ורוד ג'לי תות שדה טימין חדור פודינג דבש, אווז צלוי סופר פריך, ו אווז צלוי עם עור פריך.
הוראות
כדי להכין את הזיגוג: מערבבים יחד את הפלפל הסדוק, עלי טימין, שמן זית, ושום בקערה קטנה ומתבלים במלח.
כדי להכין את האווז: מחממים את התנור ל 375 ° F. מתבלים את החלל החיצוני והפנימי של האווז במלח ופלפל.
מברשת הזיגוג על כל החלק החיצוני של האווז, שומר כל תוספת לשימוש בעת צלייה.
מניחים את הבצלים, הגזרים והסלרי במחבת צלייה ומניחים את האווז על הירקות. צולים במשך 2 עד 2 1/2 שעות, מתבלים מדי פעם עם תערובת פלפל הנותרים וכל טפטוף, עד חום זהוב ופריך ואת המיץ מן החלל פועל ברור.
הסר את האווז מהתנור ותן לנוח 15 דקות לפני גילוף.
כדי להכין את הרוטב: מסננים את טפטוף המחבת דרך מסננת בסדר רשת. לרפרף את השומן, עוזב את מיצי הבשר, ומניח בסיר קטן.
מקציפים את החמאה למיצי הבשר, מוסיפים את הקורנית הקצוצה ומתבלים במלח ופלפל.
לגלף את האווז ולהגיש עם רוטב המחבת.
עובד מתוך Charlie Trotter Cooks at Home מאת Charlie Trotter, ©2000 Ten Speed Press.