פלפל טרי בגריל וסלט פטריות
פלפל טרי בגריל & סלט פטריות הוא ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם רוטב ויניגרט בלסמי לייט, כובעי פטריות פורטובלו, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. נסו פלפל טרי בגריל וסלט פטריות, סלט קפרזה בטעם פלפל טרי, ו בגט פטריות גבינה בגריל ופלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לרבעים; מקום בקערה גדולה.
מוסיפים פטריות ו 1/4 כוס של ההלבשה; לזרוק מעיל. בינתיים, מחממים גריל לחום בינוני.
הסר ירקות מן ההלבשה; להיפטר ההלבשה. גריל ירקות 8 עד 10 דקות. או עד פריך-מכרז, מפנה צחצוח מדי פעם עם 1/4 כוס של ההלבשה הנותרת. פורסים פטריות; מניחים בקערה.
מוסיפים פלפלים הנותרים 1/4 כוס ההלבשה; לזרוק מעיל.