פלפל קלוי על קרוסטיני
נסו קרוסטיני פלפל אדום קלוי, קרוסטיני פלפל אדום קלוי, ו פלפל קלוי עגבניות קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
פלפל צלוי על נייר אלומיניום מצופה גיליון אפייה 5 אינץ ' מחום על 5 דקות בכל צד או עד פלפל נראה שלפוחיות.
מניחים פלפל בשקית פלסטיק כבדה, zip העליון; לאטום ולתת לעמוד 10 דקות כדי לשחרר את העור. לקלף פלפל, ולהסיר ולהשליך זרעים. דק קוצצים פלפל; להפריש.
שלב 1 כוס מים ולימון קליפה בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 2 דקות.
מסדרים פרוסות באגט על תבנית אפייה ungreased; מברשת באופן שווה עם 2 כפות שמן זית.
אופים ב 400 במשך 6 דקות או עד הזהב.
מערבבים פלפל קצוץ, קליפת לימון, נותר שמן זית, שום, ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה קטנה. תערובת כפית באופן שווה על פרוסות בגט.
* אתה יכול להחליף מסחרי קלוי כולו צ ' ילה ירוקה עבור פלפל קלוי טרי.
** אתה יכול להזמין צנצנת 17 אונקיות ($1
מ LaVigue פירות, 760/723 - 9997 או lavignefruits.com.