פלפלים אדומים ממולאים קלויים
פלפלים אדומים ממולאים קלויים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. אם יש לכם קוסקוס, תרד, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית מתכונים דומים: פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, פלפלים ממולאים קלויים, ו פלפלים ממולאים צלויים דרום-מערב.
הוראות
צולים את הפלפלים על הלהבה הפתוחה של תנור גז, הופכים אותם עם מלקחיים, עד העורות מושחרים, במשך כ 2-3 דקות; או צולים אותם על מתלה מתחת למדף 2 סנטימטרים מהחום, הופכים אותם כל 5 דקות, במשך כ 15 דקות.
מעבירים פלפלים לקערה, מכסים בניילון נצמד, ונותנים להם להתקרר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף פלפלים החל בקצה הגבעול, בזהירות לחתוך את צמרות עם סכין קילוף, ולשטוף את כל הזרעים. תניח בצד.
קל מעיל מחבת סאוט עם שמן זית; מקום על אש בינונית. שום קצוץ עד שהוא מתחיל להפוך זהב, על 1 דקה.
להוסיף תרד; לבשל מעל חום בינוני עד שהוא wilts, על 2 דקות.
הסר מחבת מהחום. מערבבים במיץ לימון ומלח; מניחים תרד בקערה. מחממים תנור ל 35
בסיר קטן, לבשל קוסקוס על פי הוראות החבילה (כ 5 דקות). באמצעות מרית, להוסיף את הקוסקוס ואת גבינת פטה לתרד נבול, ומערבבים היטב.
קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. בנדיבות ממלאים את כל הפלפלים במילוי תרד קוסקוס, ומניחים על תבנית אפייה.
אופים על המדף המרכזי במשך כ 8 דקות.