פלפלים אדומים קלויים עם רוטב טונאטו
פלפלים אדומים קלויים עם רוטב טונאטו עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם צלפים, מלח ופלפל, טונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, רוטב טונאטו, ו עוף מטוגן ברוטב טונאטו (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק גריל או לחמם מראש את המטגן. לשפשף את הפלפלים עם 1 כף של שמן זית וגריל עד חרוך בכל רחבי והתרכך, מפנה מדי פעם, כ 15 דקות.
מעבירים את הפלפלים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתקרר. פיל, רבע וזרע את הפלפלים.
בינתיים, במעבד מזון, לשלב 2 כפות של שמן זית עם מיונז, טונה, מיץ לימון, 2 כפיות של צלפים ו 8 של אנשובי. מחית עד רוטב tonnato הוא חלק.
מורחים את רוטב הטונאטו על מגש גדול ומסדרים את הפלפלים הקלויים על גבי.
מקשטים עם 2 כפיות הנותרים של צלפים ו 8 אנשובי. מתבלים קלות במלח ופלפל וטפטוף עם 3 כפות הנותרים של שמן זית.
מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים עם לחם פריך.