פלפלים אדומים קלויים עם שום ושמן זית
גשו לסופר וקנו שום, מלח ים, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, ו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
שים פלפלים במחבת אפייה גדולה ואופים עד רך כאשר לחוץ, 40 עד 50 דקות.
תן מגניב 10 עד 20 דקות כדי לשחרר את העור.
בינתיים, עם מרגמה ועלי, שום מחית עם מלח לתוך משחה (או שום מחית עם מלח עם הצד השטוח של סכין השף, ואז לשים לתוך קערה קטנה). מערבבים בשמן זית כדי להתמזג.
פיל, גזע, ופלפלי זרע לחתוך לאורכו לרצועות 3/4 אינץ ' רחב. מסדרים פלפלים על מגש וטפטוף עם שמן שום, מגרדים אותו מתוך מרגמה או קערה כדי לקבל את כל השום.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.