פלפלים כבושים ואוקרן נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, jalapenos, כפפות שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מתכונים דומים: במיה כבושה, במיה כבושה, ו במיה כבושה.
הוראות
1
לעשות חריץ לאמצע jalapenos.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
2
בסיר גדול עם שמן, חלפיניו מטוגנים, גזר, בצל ושום 3 שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים טימין, מלח, 2 כפות של חומץ תפוחים וסוכר. אפשר תערובת להתבשל עד סוכר ומלח להתמוסס, על 5 דקות. * לא להרתיח * מסננים ירקות. למלא צנצנת עם תערובת ירקות ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
4
מניחים במקרר במשך 30 עד 60 דקות.
5
בקערה גדולה, לערבב יחד חומץ לבן, 1/2 כוס סוכר, כבישה תבלין, פתיתי פלפל אדום, מלח, הנותרים 2 שיני שום במיה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
חומץ לבן מזוקק
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערך
ליקוריץ צהוב וירוק
במיה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
יוצקים במיה ומיץ לתוך צנצנת סגורה היטב ומקרר במשך 30 עד 60 דקות.