פלפלים מלאים תירס, צ'ילי & גבינה
פלפלים מתכון מלא תירס, צ'ילי & גבינה מוכן בסביבות 1 שעה ו 5 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פלפלים, צ'דר צמחוני, אבוקדו, כוסברה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מיני פלפלים מלאים בגבינת עיזים ואספרגוס, תירס, גבינה וצ'ילי אמפנדס, ו מנגל תירס, גבינת צ'ילי ובייקון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
להביא מחבת גדולה של מים לרתיחה, ואז לבשל את הפלפלים במשך 5 דקות.
להסיר ולנקז, לחתוך בצד למטה, על כמה נייר מטבח.
מחממים 1 כף שמן במחבת ומבשלים את הבצל במשך 3 דקות עד למכרז.
מוסיפים את הכמון וצ ' ילי או פלפל קאיין ומבשלים עוד 2-3 דקות.
מוסיף את הקורגט, ואז לבשל במשך 4 דקות עד מכרז.
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים את התירס המתוק, אבוקדו, גבינה, כוסברה ותבלינים. כפית את המילוי לתוך הפלפלים, ואז לעמוד אותם בתבנית אפייה.
טפטוף עם השמן שנותר, ואז לאפות במשך 30-35 דקות עד הפלפלים רכים מאוד.
השאר לעמוד על 5 דקות, ולאחר מכן לשרת חם עם שמנת חמוצה, סלט שעועית צ 'ילי וצ' יפס תירס.