פלפלים ממולאים
פלפלים ממולאים דורש מסביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ארוגולה, קישואים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה מרהיב. מתכונים דומים: פלפלים ממולאים: Aji, פלפלים ממולאים, ו פלפלים ממולאים.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לעטוף את הפלפלים בנייר אלומיניום, ואופים בתנור עד מכרז, אבל לא מתפרק, על 15 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן זרעי הגפן. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל, פטריות ושום וטחון עד שהפטריות חומות זהובות.
מוסיפים את הקישואים, הדלעת הצהובה, אורז בר, עגבניות, פלפלים אדומים וירוקים וממשיכים לבשל עד שהירקות רכים. התאימו את התיבול במלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים את רסק העגבניות.
להסיר מהחום ולקפל את ארוגולה או תרד טריים עשבי תיבול טריים. כפית את תערובת הירקות לתוך פלפלים מקוררים.
מעבירים את הפלפלים לצלחת הגשה חסינת חום ולמעלה עם קצת פרמזן.
אופים עד הפלפלים מחוממים דרך, כ 15 דקות.