פלפלים ממולאים דורש מסביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ארוגולה, קישואים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה מרהיב. מתכונים דומים: פלפלים ממולאים: Aji, פלפלים ממולאים, ו פלפלים ממולאים.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לעטוף את הפלפלים בנייר אלומיניום, ואופים בתנור עד מכרז, אבל לא מתפרק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
3
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן זרעי הגפן. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל, פטריות ושום וטחון עד שהפטריות חומות זהובות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
פטריות
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הקישואים, הדלעת הצהובה, אורז בר, עגבניות, פלפלים אדומים וירוקים וממשיכים לבשל עד שהירקות רכים. התאימו את התיבול במלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים את רסק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל ירוק
סקווש צהוב
רסק עגבניות
ירק
תיבול
אורז בר
עגבנייה
קישואים
6
להסיר מהחום ולקפל את ארוגולה או תרד טריים עשבי תיבול טריים. כפית את תערובת הירקות לתוך פלפלים מקוררים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טריים
ירק
ארוגולה
פלפלים
תרד
7
מעבירים את הפלפלים לצלחת הגשה חסינת חום ולמעלה עם קצת פרמזן.