פלפלים ממולאים בטורקיה
פלפלים ממולאים בטורקיה היא מנה עיקרית שמגישה 2. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, חלב, עגבנייה ופלפל. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 75%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פלפלים ממולאים בטורקיה, פלפלים ממולאים בטורקיה, ו פלפלים ממולאים בטורקיה.
הוראות
בסיר גדול מבשלים פלפלים במים רותחים למשך 3 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים; מניחים בצד.
במחבת מבשלים את ההודו, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים ומניחים בצד. באותה מחבת, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח, מלח ופלפל לתערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. מחזירים את תערובת ההודו למחבת. מערבבים פנימה עגבנייה ו -2 כפות גבינה; מחממים. כף לפלפלים; מפזרים את הגבינה שנותרה.
מניחים ב -1 קילו משומן. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהפלפלים רכים והמילוי חם.