קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

פלפלים ממולאים בטורקיה

פלפלים ממולאים בטורקיה
פלפלים ממולאים בטורקיה היא מנה עיקרית שמגישה 2. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, חלב, עגבנייה ופלפל. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 75%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פלפלים ממולאים בטורקיה, פלפלים ממולאים בטורקיה, ו פלפלים ממולאים בטורקיה.

הוראות

1
בסיר גדול מבשלים פלפלים במים רותחים למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מסננים ושוטפים במים קרים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
במחבת מבשלים את ההודו, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים ומניחים בצד. באותה מחבת, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח, מלח ופלפל לתערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. מחזירים את תערובת ההודו למחבת. מערבבים פנימה עגבנייה ו -2 כפות גבינה; מחממים. כף לפלפלים; מפזרים את הגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים ב -1 קילו משומן. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהפלפלים רכים והמילוי חם.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף