פלפלים ממולאים יווניים של טינה
הפלפלים ממולאים היווני של טינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 787 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך רסק עגבניות, בזיליקום, פסטה orzo, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 85%. מתכונים דומים: פלפלים ממולאים בסגנון יווני, פלפלים ממולאים יווני Orzo, ו פלפלים ממולאים בסגנון יווני.
הוראות
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה על חום גבוה. מבשלים את orzo במים רותחים שנחשפו, ערבוב מדי פעם, עד רך עדיין מוצק לנשוך, כ 8 דקות.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני; לבשל ולערבב את הבצל והשום בשמן החם עד ריחני, על 1 דקה. טלה טחון להתפורר לתערובת; העונה עם אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל. המשך לבשל עד שה הוא השחמה לחלוטין, 7 עד 10 דקות.
הסר מהחום. מערבבים את orzo, תרד, עגבניות, רסק עגבניות, גבינת פטה לתוך תערובת כבש עד משולב באופן שווה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
באופן שווה לשפשף את החלק החיצוני של פלפלים ואת צמרות עם 2 כפות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. מסדרים בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להכיל את כולם עומדים זקוף. ממלאים את הפלפלים בתערובת כבש ולהחליף את צמרות.
אופים בתנור שחומם מראש עד הפלפלים מתחילים חום, 30 עד 40 דקות.