פלפלים ממולאים עם פטה ועשבי תיבול
פלפלים ממולאים עם Fetan ועשבי תיבול דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 382 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, גבינת שמנת, מקל קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פלפלים ממולאים עם פטיאן ועשבי תיבול, פטה ממולא פלפלים אדומים, ו פטה ממולא פלפלים אדומים.
הוראות
מניחים את האורז במסננת או מסננת בסדר רשת ולשטוף מתחת למים קרים עד המים זורמים.
מערבבים את האורז, מים נמדדים, מקל קינמון, ו 3/4 כפית מלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לנמוך; מבשלים עד שהמים נספגים לחלוטין, כ -10 דקות (האורז יהיה מעט לא מבושל).
הסר את המכסה מהמחבת, להשליך את מקל הקינמון, והניח את המחבת בצד כדי לתת לאורז להתקרר. בינתיים, להכין את הפלפלים.השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך עיגול רחב סביב כל גזע (כמו בעת גילוף פנס ג'ק-o'), כך שאתה בסופו של דבר עם כובע שניתן להחליף ברגע שאתה כבר ממולא את הפלפלים; להיזהר לא לנקב או לקרוע את הפלפלים.
להסיר ולהשליך כל זרעים וקרומים מן הכובע ומתוך הפנים; להגדיר את הפלפלים aside.In קערה גדולה ערבוב, במרץ לערבב את גבינת שמנת עם כף עץ עד אור ורך. מערבבים בפטה, צימוקים, מנטה, שמיר, פטרוזיליה, מיץ לימון, פלפל נמדד, ונשארו 1 1/2 כפיות מלח.
מוסיפים את האורז מבושל ומערבבים בעדינות לשלב. טעם, ואם יש צורך, להוסיף יותר מלח ופלפל. (המילוי צריך להיות די מלוח כדי לפצות על כך שאין מלח על הפלפלים.) מחלקים את תערובת האורז ל 6 מנות שוות. דחוף כל פלפל עם המילוי, תחליף את הכובעים, ולחץ על כל כובע לתוך המילוי. פירס 2 קיסמים דרך כל כובע והחוצה את הצדדים של הפלפל כדי לאבטח את הכובעים בזמן על הגריל; להפריש עד מוכן לבשל. (אם אתה מלית את הפלפלים יותר מ 30 דקות לפני צלייה, לכסות ולקרר אותם עד 4 שעות.
תן לפלפלים לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני הצלייה, כך שהם מבשלים מהר יותר ובאופן שווה יותר.)
מחממים גריל פחם או גז עד בינוני (כ 177° עד450).
מניחים את הפלפלים הממולאים בצדדים וסוגרים את המכסה.
מגלגלים כל פלפל רבע סיבוב כל 7 דקות בערך כדי לבשל את כל ארבעת הצדדים. הפלפלים גמורים ברגע שהמילוי חם, העורות חרוכים היטב, והבשר רך למגע, כ -30 דקות.
הסר את הקיסמים. אם מגישים כמנה צדדית, פורסים את הפלפלים לחצי אנכית.