פלפלים ממולאים עם Fetan ועשבי תיבול דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 382 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, גבינת שמנת, מקל קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פלפלים ממולאים עם פטיאן ועשבי תיבול, פטה ממולא פלפלים אדומים, ו פטה ממולא פלפלים אדומים.
הוראות
1
מניחים את האורז במסננת או מסננת בסדר רשת ולשטוף מתחת למים קרים עד המים זורמים.
מערבבים את האורז, מים נמדדים, מקל קינמון, ו 3/4 כפית מלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לנמוך; מבשלים עד שהמים נספגים לחלוטין, כ -10 דקות (האורז יהיה מעט לא מבושל).
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר את המכסה מהמחבת, להשליך את מקל הקינמון, והניח את המחבת בצד כדי לתת לאורז להתקרר. בינתיים, להכין את הפלפלים.השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך עיגול רחב סביב כל גזע (כמו בעת גילוף פנס ג'ק-o'), כך שאתה בסופו של דבר עם כובע שניתן להחליף ברגע שאתה כבר ממולא את הפלפלים; להיזהר לא לנקב או לקרוע את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
להסיר ולהשליך כל זרעים וקרומים מן הכובע ומתוך הפנים; להגדיר את הפלפלים aside.In קערה גדולה ערבוב, במרץ לערבב את גבינת שמנת עם כף עץ עד אור ורך. מערבבים בפטה, צימוקים, מנטה, שמיר, פטרוזיליה, מיץ לימון, פלפל נמדד, ונשארו 1 1/2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ענפי שמיר טריים שנקטפו
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
תערובת עוגה טבעית
5
מוסיפים את האורז מבושל ומערבבים בעדינות לשלב. טעם, ואם יש צורך, להוסיף יותר מלח ופלפל. (המילוי צריך להיות די מלוח כדי לפצות על כך שאין מלח על הפלפלים.) מחלקים את תערובת האורז ל 6 מנות שוות. דחוף כל פלפל עם המילוי, תחליף את הכובעים, ולחץ על כל כובע לתוך המילוי. פירס 2 קיסמים דרך כל כובע והחוצה את הצדדים של הפלפל כדי לאבטח את הכובעים בזמן על הגריל; להפריש עד מוכן לבשל. (אם אתה מלית את הפלפלים יותר מ 30 דקות לפני צלייה, לכסות ולקרר אותם עד 4 שעות.