קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

פלפלים ממולאים עם פטה ועשבי תיבול

פלפלים ממולאים עם פטה ועשבי תיבול
פלפלים ממולאים עם Fetan ועשבי תיבול דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 382 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, גבינת שמנת, מקל קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פלפלים ממולאים עם פטיאן ועשבי תיבול, פטה ממולא פלפלים אדומים, ו פטה ממולא פלפלים אדומים.

הוראות

1
מניחים את האורז במסננת או מסננת בסדר רשת ולשטוף מתחת למים קרים עד המים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מערבבים את האורז, מים נמדדים, מקל קינמון, ו 3/4 כפית מלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לנמוך; מבשלים עד שהמים נספגים לחלוטין, כ -10 דקות (האורז יהיה מעט לא מבושל).
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את המכסה מהמחבת, להשליך את מקל הקינמון, והניח את המחבת בצד כדי לתת לאורז להתקרר. בינתיים, להכין את הפלפלים.השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך עיגול רחב סביב כל גזע (כמו בעת גילוף פנס ג'ק-o'), כך שאתה בסופו של דבר עם כובע שניתן להחליף ברגע שאתה כבר ממולא את הפלפלים; להיזהר לא לנקב או לקרוע את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להסיר ולהשליך כל זרעים וקרומים מן הכובע ומתוך הפנים; להגדיר את הפלפלים aside.In קערה גדולה ערבוב, במרץ לערבב את גבינת שמנת עם כף עץ עד אור ורך. מערבבים בפטה, צימוקים, מנטה, שמיר, פטרוזיליה, מיץ לימון, פלפל נמדד, ונשארו 1 1/2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
מוסיפים את האורז מבושל ומערבבים בעדינות לשלב. טעם, ואם יש צורך, להוסיף יותר מלח ופלפל. (המילוי צריך להיות די מלוח כדי לפצות על כך שאין מלח על הפלפלים.) מחלקים את תערובת האורז ל 6 מנות שוות. דחוף כל פלפל עם המילוי, תחליף את הכובעים, ולחץ על כל כובע לתוך המילוי. פירס 2 קיסמים דרך כל כובע והחוצה את הצדדים של הפלפל כדי לאבטח את הכובעים בזמן על הגריל; להפריש עד מוכן לבשל. (אם אתה מלית את הפלפלים יותר מ 30 דקות לפני צלייה, לכסות ולקרר אותם עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה גויה®אפונה גויה®
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
תן לפלפלים לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני הצלייה, כך שהם מבשלים מהר יותר ובאופן שווה יותר.)
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
7
מחממים גריל פחם או גז עד בינוני (כ 177° עד450).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מניחים את הפלפלים הממולאים בצדדים וסוגרים את המכסה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
9
מגלגלים כל פלפל רבע סיבוב כל 7 דקות בערך כדי לבשל את כל ארבעת הצדדים. הפלפלים גמורים ברגע שהמילוי חם, העורות חרוכים היטב, והבשר רך למגע, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
10
הסר את הקיסמים. אם מגישים כמנה צדדית, פורסים את הפלפלים לחצי אנכית.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)