פלפלים ממולאים צמחוניים
פלפלים ממולאים צמחוניים נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 384 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שרי בישול, רוטב עגבניות, רוטב סויה, וכן קומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 93%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פלפלים ממולאים צמחוניים, פלפלים ממולאים צמחוניים, ו פלפלים ממולאים צמחוניים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). בסיר להביא 3 כוסות מים לרתיחה. מערבבים פנימה אורז. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך 40 דקות.
בינתיים, ליבה וזרעים פלפלים ירוקים, משאירים תחתית שלמה.
מניחים פלפלים בכלי הניתן למיקרוגל עם כ-1/2 אינץ ' מים בתחתית. מיקרוגל גבוה למשך 6 דקות.
במחבת קטנה מביאים רוטב סויה, יין ורוטב ווסטרשייר לרתיחה.
מוסיפים טופו ומבשלים עד שהנוזל נספג.
שלב אורז (לאחר שהתקרר), טופו, חמוציות, אגוזים, גבינה, מלח ופלפל; מערבבים ואורזים היטב לפלפלים. מחזירים פלפלים לתבשיל בו תחילה מכניסים אותם למיקרוגל, ואופים בתנור שחומם מראש למשך 25 עד 30 דקות, או עד להשחמה קלה מעל.
בינתיים, בסיר קטן על אש נמוכה, שלבו רוטב עגבניות וסוכר חום; מחממים עד שהוא חם לאורך כל הדרך. כפית רוטב על כל מנה.