פלפלים ממולאים שובבים
פלפלים ממולאים חצוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. 65 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בצל, פלפלים, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית נסו לזניה עם נקניק עסיסי, פלפלים ובצל, חסילון ג'ינג'ר שובב עם קישואים ופלפלים אדומים, ו קישואים ממולאים שובבים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את הפלפלים ביסודיות. לעשות חתך עגול סביב הגבעול כדי להסיר אותו. לאחר הסרת גזע, להסיר זרעים, ולשטוף את החלק הפנימי של הפלפל. להשליך זרעים וגבעולים ולהניח פלפלים בצד.
במחבת מעל חום בינוני, להמיס את החמאה בצל לטגן עד שקוף.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את תערובת בצל וחמאה עם בשר טחון ומערבבים היטב ביד.
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. לאט לאט לשפוך את האורז, תוך ערבוב ביד.
תדחפי את תערובת הבשר והאורז לפלפלים. מעיל התחתון של 1 או 2 סירים גדולים עם שמן.
מניחים את הפלפלים הממולאים לתוך הסיר (ים) משאיר שטח 2 אינץ ' בחלק העליון של הסיר.
יוצקים מיץ עגבניות עד פלפלים מכוסים. אם יש שאריות תערובת בשר, טופס לתוך כדורים ולהוסיף מיץ עגבניות.
חום נמוך במשך 2 עד 3 שעות. מערבבים כל 20 עד 45 דקות. מיץ יפחית לרוטב עבה. אפשר לראות שהפלפלים נעשים כשהם מתפצלים בצדדים.