פלפלים פיקילו ממולאים עם צ'וריסו ומנצ' גו
פלפלי פיקילו ממולאים עם צ'וריסו ומנצ' גו עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 581 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שן שום, ארוגולה תינוק, שמן זית גמר שומן גדול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. מתכונים דומים: פלפלים פיקילו ממולאים בצ'וריסו ומנצ' גו, פלפלי פיקילו ממולאים בקינואה, ו פלפלי פיקילו ממולאים בסרטן.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מצפים מחבת מטגנת, על אש בינונית, בשמן זית.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח, לפי הטעם, וזורקים פנימה את הפלפל האדום הכתוש.
קולים את הבצלים עד שהם רכים וארומטיים מאוד, בערך 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את השום ומקפיצים עוד 2 עד 3 דקות. מערבבים את הצ ' וריסו ומבשלים 2 עד 3 דקות. מכבים את האש ומערבבים פנימה את פירורי הלחם.
תנו לתערובת להתקרר. כשהוא קריר מוסיפים את המנצ ' גו והפטרוזיליה. טועמים ומתאימים את התיבול, במידת הצורך.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ממלאים את הפלפלים במילוי ומסדרים אותם על תבנית. אם יש מלית נוספת, לחץ מעט על כל אחד מהפלפלים.
מכניסים את הפלפלים לתנור לחימום, בערך 8 דקות.
בזמן שהפלפלים בתנור, שלבו את הארוגולה, השקדים והבצל הירוק בקערה גדולה. השמלה סלט עם חומץ שרי, שמן שמן גדול ומלח, לפי הטעם. בדקו אם יש תיבול וחלקו את הסלט בין 4 צלחות הגשה.
מוציאים את הפלפלים מהתנור ומסדרים 2 פלפלים על כל סלט.