פלפלים קלויים עם בוקרונס
פלפלים קלויים עם בוקרונס עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 25 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם סוכר, פלפלים, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 75 שעות נסו בוקרונס במרינדה, סלט עגבניות ובוקורונים עם פירורי לחם בגריל, ו טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
פלפלים צלוי על מחבת מטאטא על 5 סנטימטרים מחום, פונה מדי פעם עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 15 עד 20 דקות.
להעביר קערה גדולה לכסות קערה בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ואז לתת קיטור 20 דקות.
כאשר פלפלים קרירים מספיק כדי לטפל, לקלף אותם, שמירה על כל המיצים בקערה, ולהשליך גבעולים וזרעים.
פלפלים לחתוך לאורכו לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
יוצקים מיצי פלפל דרך מסננת לתוך קערה אחרת, ולאחר מכן מוסיפים חומץ וסוכר למיצים, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן מערבבים בפלפלים. פלפלים להשרות בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, לפחות 2 שעות.
פלפלים כפית ומיצים לתוך קערה רדודה ולסדר רצועות אנשובי דקורטיבי על גבי.
פלפלים יכולים להשרות (ללא אנשובי), מכוסה ומקורר, עד 3 ימים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.