פלפלים קלויים עם צנוברים ופטרוזיליה
. אם יש לך צנוברים, שום, צימוקים זהובים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו ספגטי שום קלוי עם פטרוזיליה וצנוברים, טונה עם פלפלים קלויים וצנוברים, ו פלפלים קלויים w / צימוקים מוזהבים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מראש את התנור של מטגן ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
חותכים את הפלפלים לשניים מלמעלה למטה; מסירים את הגבעול, הזרעים והצלעות, ואז מניחים את הפלפלים חותכים את הצדדים על תבנית האפייה מוכנה. מבשלים מתחת לגריל שחומם מראש עד שעור הפלפלים הושחר ונשרף, כ -10 דקות.
מניחים את הפלפלים המושחרים לקערה, וחותמים בחוזקה בניילון נצמד. אפשר את הפלפלים קיטור כפי שהם מגניבים, על 20 דקות. לאחר מגניב, להסיר את העורות ולהשליך.
טוסט צנוברים במחבת יבשה קטנה מעל חום בינוני נמוך, מתערבל צנוברים במחבת עד שהם הופכים צבע שזוף בהיר ויש לי ניחוח אגוזים, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום ויוצק לתוך קערה קטנה כדי למנוע מהם overcooking.
חותכים את הפלפלים הקלויים לרצועות, ומסדרים באופן דקורטיבי על מגש הגשה, לסירוגין רצועות אדומות וצהובות.
מפזרים את הפלפלים עם צנוברים קלויים, צימוקים, שום ופטרוזיליה, טפטוף עם שמן זית, ועונה לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור.