פנה יווני ועוף
פנה יווני ועוף דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 759 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם אורגנו, שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . מתכונים דומים: פנה יווני ועוף, עוף יווני פנה, ו פנה יווני ועוף.
הוראות
בסיר גדול עם מים מלוחים רותחים לבשל פסטה פנה עד אל דנטה.
בינתיים, במחבת גדולה מעל חמאה להמיס חום בינוני-גבוה, מוסיפים בצל ושום ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים עוף קצוץ וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם עד חום זהוב, כ 5 עד 6 דקות.
להפחית את החום בינוני נמוך.
מסננים וקוצצים לבבות ארטישוק ומוסיפים אותם, עגבניות קצוצות, גבינת פטה, פטרוזיליה טרייה, מיץ לימון, אורגנו מיובש, ופסטה פנה סחוט למחבת הגדולה. מבשלים עד מחומם דרך, על 2 עד 3 דקות.
מתבלים במלח ופלפל שחור טחון.