פנה עם חצילים
זה עובד היטב כמנה עיקרית. . אם יש לכם רוטב עגבניות, פסטה פנה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: Penne Con Funghi E Melanzane (פנה עם פטריות וחציל), חציל עם פנה, ו פנה עם חצילים ומוצרלה.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפנה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מסננים היטב במסננת להגדיר בכיור, הזמנת 1 כוס מים פסטה.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בחציל ושום, וטפטוף עם שמן זית שנותר מעיל; לבשל ומערבבים עד החצילים הוא רך קל השחמה, 5 עד 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים את התפשטות עגבניות מיובשות שמש ורוטב עגבניות; לבשל ומערבבים עד מחומם, דרך כ 5 דקות יותר.
הוסף פנה וזורק. מערבבים במי פסטה אם הרוטב הוא עבה מדי.
מפזרים בזיליקום לפני ההגשה.