קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

פנה עם נקניק איטלקי ופלפלים

פנה עם נקניק איטלקי ופלפלים
המתכון פנה עם נקניק איטלקי ופלפלים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. אם יש לכם גבינת אסיאגו, פלפל, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו נקניק איטלקי מחבת ופלפלים עם פנה מחיטה מלאה, נקניק איטלקי מחבת ופלפלים עם פנה מחיטה מלאה, ו פנה עם נקניק ופלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פנה בסיר גדול כדי doneness הרצוי לפי הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
ניקוז; לחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיף בזיליקום; לזרוק מעיל. כיסוי כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
בינתיים, מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד חם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להוסיף קישורי נקניק, פלפלים ובצל; לבשל 6 עד 8 דקות או עד קישורים נקניק הם השחמה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים עגבניות ורוטב עגבניות; מערבבים היטב. להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ולבשל 13 עד 15 דקות או עד קישורים נקניק מבושלים היטב רוטב הוא עקביות הרצוי, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
מגישים רוטב מעל פנה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין