פנה עם סלסה ורדה, מוצרלה ועגבניות שרי
פנה עם סלסה ורדה, מוצרלה ועגבניות שרי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 779 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם מלח, צלפים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו פסטה פנה ברוטב פסטו, מוצרלאן טרי ועגבניות שרי, פנה עם עגבניות, חצילים ומוצרלה, ו פנה עם עגבניות, סופרסטן ומוצרלה חתוכה לקוביות (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, מחית את הפטרוזיליה, השום המרוסק, הצלפים, ואת הדבק אנשובי עם שמן זית, חומץ היין, והמלח והפלפל.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל rigate פנה עד שזה עתה נעשה, כ -13 דקות.
בקערה גדולה, לזרוק את הפסטה עם תערובת פטרוזיליה, מוצרלה, ועגבניות.
מוצרלה טרייה: מוצרלה טרייה היא גבינה רכה ולבנה שנוצרה לכדור, אשר בדרך כלל ארוז עם מים באמבטיות פלסטיק כדי לשמור אותו לח. לגבינה יש טעם עדין, חלבי המשלב היטב עם טעמים אחרים, חזקים יותר, ונמס למרקם נוזל נחמד. זה נהיה יותר ויותר זמין בחנויות מכולת; ראינו את המותג פולי-או במקומות רבים.
מסננים את הגבינה לפני השימוש.
חותכים את המוצרלה לקוביות דבר ראשון ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את שאר המתכון. ככה המוצרלה תימס מהר יותר.
המלצת יין: חפש יין לבן שהולך טוב עם המלחות של הצלפים ואת הדבק אנשובי ואת החומציות של העגבניות. אחד מדרום צרפת, כמו ugni blanc מן Ctes דה Gascogne, יעשה יפה.