פנה עם עוף, פטריות בר ואפונה
פנה עם עוף, פטריות בר ואפונה הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 614 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך פסטה פנה, אפונה, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו פנה עם פטריות בר, פנה עם אספרגוס, אפונה, פטריות ושמנת, ו פסטה עם פטריות בר, אפונה ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
משרים פטריות פורצ ' יני מיובשות במים חמים במשך 15 דקות, עד רך.
לבשל פנה על פי הוראות החבילה.
בעוד פנה הוא בישול, שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף כרישה ומבשלים 2 דקות, או עד רך.
מוסיפים פטריות שיטאקה ומבשלים 3 דקות, עד פטריות לרכך. מסננים פטריות פורצ ' יני דרך מסננת, הזמנת נוזל השרייה. קוצצים פטריות פורצ ' יני ומוסיפים למחבת.
הוסף עוף טרגון ומבשל 1 דקה, עד טרגון הוא ריחני.
הוסף שמורות פטריות השריית נוזל 1 כוס מרק עוף ולהביא לרתיחה, במשך 5 דקות. בקערה קטנה, באמצעות מקצף, להמיס עמילן במרק עוף 1/4 כוס הנותרים ולהוסיף למחבת עם האפונה. מבשלים 2 דקות עד שהוא מגיע לרתיחה מלאה, והרוטב מתעבה. מערבבים ב פנה מבושל ומבשלים 1 דקה כדי לחמם דרך.
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה. עונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.