פנה עם עוף, פטריות שיטאקי וצלפים
אם יש לך גבינת פרמזן, צלפים, מרק עוף במלח נמוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו פנה עם עוף, פטריות שיטאקי וצלפים, פנה עם פטריות שיטאקה קלויות, חצילים וסאמבל, ו עוף מאודה פטריות שיטאקה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וסוטא עד חום זהוב, כ -10 דקות.
להוסיף שום ורוזמרין; sauté 30 שניות.
מוסיפים פטריות. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד פטריות רכות וחומות, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות.
לזרוק עוף בקערה גדולה עם מספיק קמח כדי מעיל; לנער את עודף.
חום שנותר 3 כפות שמן באותו סיר מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף עוף; sauté עד כבר לא ורוד, על 5 דקות.
להוסיף 2 1/2 מרק כוסות, יין, צלפים. מביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה.
מוסיפים תערובת פטריות בצל ומבשלים עד העוף מבושל דרך, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פסטה לתערובת עוף וזורקים על חום בינוני עד מחומם דרך, מוסיפים יותר מרק אם יש צורך להרטיב.
מעבירים פסטה לקערה גדולה.
מגישים, מעבירים גבינה בנפרד.