פנה עם פנצ'טה ורוטב עגבניות שמנת
פנה עם Pancetan ורוטב עגבניות שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 737 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עגבניות קטנות במיץ, פנצ'טה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. נסו פטוצ'יני עם פנקטן ורוטב עגבניות, פנה עם רוטב פטריות-עגבניות שמנת, ו פנה עם וודקה פיקנטית רוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
קוק pancetta במחבת גדולה על אש בינונית נמוכה עד פריך, על 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר pancetta מגבות נייר לניקוז.
מוסיפים שמן זית ושום לטפטוף פנצ ' טה וsauté 30 שניות.
מוסיפים עגבניות עם מיצים, יין ושמנת. מביאים רוטב לרתיחה; להפחית את החום בינוני ומבשל עד הרוטב מופחת מעט, על 10 דקות. מערבבים ב בזיליקום 1/2 כוס. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מסננים פסטה ומחלקים בין 4 צלחות. רוטב כפית על פסטה.
מפזרים פסטה עם פנצ ' טה ונותר בזיליקום 1/4 כוס ומגישים.