קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

פנה עם ראגו הודו

פנה עם ראגו הודו
המתכון לפנה עם ראגו הודו יכול להיות מוכן בכ-35 דקות . מנה אחת מכילה 514 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . תמורת 1.71 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-4 סועדים. לכו לחנות וקנו עגבניות משומרות, שום, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. רק מעטים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. עם ציון 81% , המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: את פנה קון פונגי אי מלנזנה (פנה עם פטריות וחצילים) , ראגו בולונז הודו עם פפרדלה , וטורטליני גבינה עם ראגו נקניקיות .

הוראות

1
הביאו סיר עם מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הכרישה, השום וההודו ומבשלים תוך ערבוב עד שההודו משחים מעט, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
מוסיפים את העגבניות, 2 כוסות מים ורבע כפית מלח ופלפל מכל אחד. מגבירים את האש לגבוהה, מביאים את הרוטב לרתיחה ומבשלים 5 דקות. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים חצי מכמות הבזיליקום וקליפת הפרמזן ומבשלים על אש קטנה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות התווית. שומרים חצי כוס ממי הבישול, מסננים את הפסטה. מערבבים את חצי כוס הפסטה, את הבזיליקום הנותר ו-2 כפות הגבינה לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
מוסיפים את הפסטה ומערבבים לציפוי, מוסיפים מעט ממי הפסטה ששמרנו כדי להרפות, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מסירים את קליפת הפרמזן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
7
חלקו את הפסטה בין הקערות. פזרו מעל את כף הגבינה הנותרת ועוד בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
צילום מאת אנטוניס אכילאוס