פנה עם ראגו הודו
המתכון לפנה עם ראגו הודו יכול להיות מוכן בכ-35 דקות . מנה אחת מכילה 514 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . תמורת 1.71 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-4 סועדים. לכו לחנות וקנו עגבניות משומרות, שום, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. רק מעטים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. עם ציון 81% , המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: את פנה קון פונגי אי מלנזנה (פנה עם פטריות וחצילים) , ראגו בולונז הודו עם פפרדלה , וטורטליני גבינה עם ראגו נקניקיות .
הוראות
הביאו סיר עם מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הכרישה, השום וההודו ומבשלים תוך ערבוב עד שההודו משחים מעט, כ-5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, 2 כוסות מים ורבע כפית מלח ופלפל מכל אחד. מגבירים את האש לגבוהה, מביאים את הרוטב לרתיחה ומבשלים 5 דקות. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים חצי מכמות הבזיליקום וקליפת הפרמזן ומבשלים על אש קטנה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה, כ-10 דקות.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות התווית. שומרים חצי כוס ממי הבישול, מסננים את הפסטה. מערבבים את חצי כוס הפסטה, את הבזיליקום הנותר ו-2 כפות הגבינה לתוך הרוטב.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים לציפוי, מוסיפים מעט ממי הפסטה ששמרנו כדי להרפות, במידת הצורך.
מסירים את קליפת הפרמזן ומתבלים במלח ופלפל.
חלקו את הפסטה בין הקערות. פזרו מעל את כף הגבינה הנותרת ועוד בזיליקום.
צילום מאת אנטוניס אכילאוס