המתכון לפנה עם ראגו הודו יכול להיות מוכן בכ-35 דקות . מנה אחת מכילה 514 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . תמורת 1.71 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-4 סועדים. לכו לחנות וקנו עגבניות משומרות, שום, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. רק מעטים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. עם ציון 81% , המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: את פנה קון פונגי אי מלנזנה (פנה עם פטריות וחצילים) , ראגו בולונז הודו עם פפרדלה , וטורטליני גבינה עם ראגו נקניקיות .
הוראות
1
הביאו סיר עם מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הכרישה, השום וההודו ומבשלים תוך ערבוב עד שההודו משחים מעט, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
מוסיפים את העגבניות, 2 כוסות מים ורבע כפית מלח ופלפל מכל אחד. מגבירים את האש לגבוהה, מביאים את הרוטב לרתיחה ומבשלים 5 דקות. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים חצי מכמות הבזיליקום וקליפת הפרמזן ומבשלים על אש קטנה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה, כ-10 דקות.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות התווית. שומרים חצי כוס ממי הבישול, מסננים את הפסטה. מערבבים את חצי כוס הפסטה, את הבזיליקום הנותר ו-2 כפות הגבינה לתוך הרוטב.