פנה עם רוטב פסטו קרמי
פנה עם רוטב פסטו קרמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 466 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. לכי לחנות וקחי פסטו, בצל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פסטו עוף Penne פסטה בקדירה אחת, עוף פסטו פן עם ברוקולי, ו פסטו פנה שמנת עם סרטי ירקות.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים בפנה וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק מעט, על 11 דקות; לנקז.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני ומבשלים ומערבבים ברוקולי, אספרגוס, פטריות, בצל, שום, ו 1/2 כוס צנוברים עד ברוקולי ואספרגוס הם מכרז, כ 8 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני ומערבבים בקמח וכפית 1 מלח עד חלקה. לאט לטאטא בחלב עד משולב היטב, להביא לרתיחה, ולהפחית את החום בינוני-נמוך. רוטב מבשלים, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, כ 3 דקות.
הסר רוטב מחום וקצף בפסטו מוכן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
יוצקים רוטב פסטו למחבת עם תערובת ברוקולי; מערבבים בעדינות פסטה פנה עד לשלב ביסודיות.
מפזרים 1 כף צנוברים לשרת.