פנה עם רוטב פרושוטו עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פנה עם רוטב פרושוטו עגבניות. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פרושוטו איכותי, עגבניות שזיף במיץ, צפידת פנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פנה עם רוטב עגבניות מרווה ופרושוטו, פנה מואר ברוטב שמנת עגבניות עם אפונה & Prosciutto עבור # SundaySupper, ו פנה עם רוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה Saporite "Il Frantoio") (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר בינוני כבד רחב על חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז מטגנים בצל עד הזהב, כ 10 דקות.
להוסיף שום ו sauté עד הזהב, על 1 דקה.
הוסף פרושוטו ו sauté עד הזהב, על 4 דקות.
מוסיפים עגבניות עם מיץ שמורות, סוכר, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 45 דקות עד 1 שעה. קריר, חשוף, ואז צונן, מכוסה, לפחות 8 שעות (כדי לאפשר טעמים להתפתח).
מבשלים פנה בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה.
בזמן שפסטה מבשלת, מחממים רוטב על אש בינונית.
לזרוק פסטה עם קצת רוטב בקערת הגשה ומגישים רוטב שנותר בצד.
רוטב יכול להיות מקורר עד 3 ימים.