ספגטי עם כרובית, זיתים ירוקים ושקדים
ספגטי עם כרובית, זיתים ירוקים ושקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 896 קלוריות. אם יש לך מים, שקדים, זיתים נרפא מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוף עם שקדים וזיתים ירוקים, אמנון עם שקדים קלויים וזיתים ירוקים, ו סלט ארוגולה עם שקדים, זיתים ירוקים ומנדרינות (מתכונים דומים).
הוראות
זיתים פולסים ופטרוזיליה במעבד מזון עד קצוץ גס.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל כרובית עם מלח, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 8 דקות.
מוסיפים פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהכרובית רכה ושום זהוב, 3 עד 5 דקות.
מערבבים במים ומרתיחים 1 דקה.
מוסיפים תערובת זית ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, כ 2 דקות.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה. להזמין 1 כוס פסטה-בישול מים.
מסננים במסננת וחוזרים לסיר.
מוסיפים תערובת כרובית וזורקים היטב, ואז מוסיפים גבינה וזורקים שוב. אם הפסטה יבשה, להרטיב עם כמה מי בישול שמורים.
מפזרים פסטה עם שקדים ומגישים מיד, עם גבינה נוספת בצד.