פנה קוטה מחמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Buttermilk Panna Cottan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 259 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם פירות יער, מים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 25%. נסו Buttermilk Panna Cotta, Buttermilk Panna Cotta, ו Buttermilk Panna Cotta (מתכונים דומים).
הוראות
שלנו 2 כפות מים לתוך קערה קטנה; מפזרים ג ' לטין מעל.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 10 דקות. תרסיס קל שש 3/4-כוס ramekins או כוסות פודינג עם תרסיס nonstick.
קרם חום, קליפת לימון וסוכר בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום ולהביא רק לרתיחה נמוכה, ערבוב מדי פעם.
להוסיף תערובת ג ' לטין; להסיר מהחום. מערבבים עד מתמוסס ג ' לטין. תערובת מגניב לפושר, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחמאה ווניל; לחלק תערובת בין ramekins מוכן. מקררים את פאנה קוטה עד סט, כ 4 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך סביב panna קוטה בכל ramekin.
מניחים צלחת על גבי כל ramekin ו היפוך, המאפשר קוטה פאנה להתיישב על צלחת. למעלה עם פירות יער ומגישים צונן.