פנה קון לה סרדין (פסטה אפויות וסרדינים)
Penne Con La Sardine (pastan אפוי וסרדינים) הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2584 קלוריות, 153 גרם חלבון ו 137 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לכם חמאה, מחית עגבניות, גבינת פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה מעולה. נסו Penne Con La Sardine (Pastan אפוי וסרדינים), פסטה ברוטב סרדין (פסטה קון סרדין סיציליאנו), ו פסטה חציל פנה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור (390 F, 200 C).לבשל פנה על פי הוראות החבילה, אבל רק עד כמעט אל דנטה.בינתיים לשים 1 כף שמן זית בצלחת הוכחה תנור.סרדינים מלח ופלפל לטעום ולסדר אותם בשכבה אחת בצלחת.
מערבבים קרם, רסק עגבניות ועלי קורנית. מלח ופלפל לפי הטעם.כאשר פסטה מבושלת לנקז אותם (אבל לא לשטוף אותם) ולסדר אותם על הדגים.
מורחים את תערובת הקרם-עגבניות באופן שווה על פסטה.
מפזרים 1 כף שמן זית.גבינת פטה מתפוררת על הרוטב.
מניחים חמאה בחתיכות קטנות למעלה ומכניסים לתנור.
מגישים חם.הערה: אם אתה אוהב את זה קצת יותר שובב להשתמש 3/4 כוס שמנת 2 כפות של רסק עגבניות.